"Când dai, la început dai din ceea ce ai, apoi, de la un moment dat, dai din ceea ce ești." Părintele Arsenie Boca

Cum poți ajuta


PERSOANE JURIDICE (FIRME, COMPANII):

  • Puteți direcționa 20 % din impozitul pe profit datorat statului, potrivit prevederilor Codului fiscal, prin încheierea unui contract de sponsorizare cu asociația ”SFÂNTUL NICOLAE ȘI SFÂNTUL EFREM CEL NOU”. 
  • Puteți să deveniţi partenerii noștri pe un anumit proiect sau ne puteți susține activitățile pe termen lung.  
  • Puteți face donații în produse, potrivit obiectului dumneavoastră de activitate. Produsele vor fi donate copiilor bolnavi sau săraci și celorlalte categorii sociale pe care le susținem. 

PERSOANE FIZICE:

  • Puteți direcționa 2% din impozitul pe venit datorat statului. Pentru acest lucru este nevoie să completați în fiecare an, declaratia 230 în două exemplare în perioada 15 februarie – 30 mai și să o depuneți la Administrația Financiară de care aparțineți (până pe 30 mai). Datele asociației noastre sunt Asociația “SFÂNTUL NICOLAE ȘI SFÂNTUL EFREM CEL NOU”, cod fiscal 31599237, cont RO92 RZBR 0000 0600 1590 6640, deschis la Raiffeisen Bank, Sucursala Aerogării.
  • Ne puteţi susţine vorbind despre noi prietenilor dumneavoastră; puteţi mediatiza prin e-mail, facebook, bloguri sau site-uri, acţiunile noastre. Puteţi pune un banner pe blogul sau site-ul pe care îl deţineţi prin care să faceţi trimitere spre pagina noastră: www.inmemoriasofiei.blogspot.com
  • Încurajăm participarea directă la campaniile noastre. Oricând vă puteți implica în mod activ devenind membru sau voluntar al asociației noastre. În acest sens vă rugăm să ne trimiteți un mail pe adresa: mailulasociatiei@gmail.com 

IMPORTANT:
 
La finalizarea fiecărei campanii vom face un bilanț privind fondurile care s-au strâns și modul în care au fost cheltuiți banii, în beneficiul categoriilor sociale pe care dorim să le susținem. 

Cei care doresc pot cere oricând informaţii suplimentare, inclusiv acte justificative privind cheltuirea fondurilor, detalii privind distribuirea donaţiilor în produse etc.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Sharing is caring