"Când dai, la început dai din ceea ce ai, apoi, de la un moment dat, dai din ceea ce ești." Părintele Arsenie Boca

marți, 16 februarie 2016

Lansarea cărţii "Sfântul Mare Mucenic Efrem cel Nou, tămăduitorul trupurilor şi al sufletelor"

Pe 6 februarie, la Teatrul Metropolis din Capitală, asociaţia noastră a lansat cartea "Sfântul Mare Mucenic Efrem cel Nou, tămăduitorul trupurilor şi al sufletelor".

Cartea este o colecţie de mărturii primite pe adresa asociaţiei, privind minuni făcute de Sfântul Efrem cel Nou. Am pus în ea şi mărturia noastră. 

Cartea a fost scoasă din fondurile asociaţiei "Sfântul Nicolae şi Sfântul Efrem cel Nou" şi se distribuie gratuit.

Dacă aţi primit cărticica o puteţi da mai departe printr-o donaţie, cât de mică. 10 lei, 20 lei sunt bănuţi care vor ajuta ca această carte să ajungă în cât mai multe case. Dar mai ales la cât mai multe inimi.
Se poate dona şi on-line, prin paypal, cu menţiunea PENTRU CARTE. 

Am încercat să trimitem prin poştă, atât cât am putut cartea, tuturor celor care ne-au cerut-o. Pe cheltuiala noastră. Pentru că ne-am gândit ca oricine are această dorinţă şi iubire faţă de Sfântul Efrem cel Nou merită această bucurie. Nu suntem însă o asociaţie mare. Iar un mesaj de iubire se poate rostogoli numai prin iubire.

Ne dorim ca această carte să ajungă în spitale, la cei aflaţi în suferinţă, la prietenii şi beneficiarii noştri. Dar şi în casele celor care-l iubesc pe Sfântul Efrem cel Nou.
 
Pentru a susţine reeditarea cărţii se pot face donaţii în contul:
RO62 RZBR 0000 0600 1590 6404, deschis la Raiffeisen Bank, pe numele Asociaţiei „Sfântul Nicolae şi Sfântul Efrem cel Nou”, cu menţiunea „Pentru carte”.
Mulţumim.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Sharing is caring