"Când dai, la început dai din ceea ce ai, apoi, de la un moment dat, dai din ceea ce ești." Părintele Arsenie Boca

marți, 4 martie 2014

Bicicleta Carolinei

Pe Carolina Tanase o cunoaştem de mai bine de nouă ani. Îi cunoaştem greutăţile. şi eforturile de fiecare zi.

Carolina a avut un grav accident în urmă cu două decenii. A fost în comă. A luptat pentru viaţă. A rămas într-un scaun cu rotile de atunci, se luptă cu tetrapareza spastică, cu greutăţile financiare, cu afecţiunile cronice cu care s-a ales în urma accidentului. 

Carolina este un om sensibil, credincios şi talentat. Ea pictează icoane minunate, tablouri în care pune suflet şi rugăciune. 

În ultima lună, Carolina a făcut mari eforturi pentru a putea achiziţiona o bicicletă medicală Thera Trainer. Mişcarea, pentru toţi cei care sunt în scaun este vitală, pentru că, în timp, muşchii se atrofiază. Valoarea bicicletei depăşea 1000 de euro. Carolina a reuşit să strângă din donaţii, de la persoane cu suflet mare, o parte din bănuţii de care avea nevoie. 

Ieri îi mai lipseau 2500 de ron pentru a putea face plata, bicicleta fiind scoasă la licitaţie pe ebay la un preţ mult mai mic, faţă de ceea ce se găsea pe piaţă. Am decis să o ajutăm  cu suma de 2500 ron. Bicicleta va ajunge în ţară până la finalul lunii martie. În fotografii o puteţi vedea pe Carolina cu o bicicletă similară, care i-a fost împrumutată de cineva. Vă mulţumim tuturor.

Carolina cu bicicleta Thera Trainer
Adăugaţi o legendă
Confirmarea privind plata bicicletei
Tablou pictat de Carolina Tănase
Icoană în lucru

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Sharing is caring